Tanda hamil hilang

Hi, kandungan sy baru masuk 8w.. suddenly, symptom2 hamil hilang? Seperti sakit di payudara dan rasa kram di perut? Adakah situasi ini normal atau tidak?

8 Các câu trả lời

Tidak normal.. Tp.. Sis tunggulah dulu baru cek/scan.. Kalau nk scan, try 3D.. Hopefully all ok.. Sy pernah hilang symptoms pregnant masa week 13..sadly.. Miscarriage..

Kalau saya normal sis. Saya pun hilang symptom time 8weeks. Masuk 10weeks dtg balik symptom yg lain pula.. hehe

Normal. Sy dulu preggy xda lgsg alahan smpai ke bersalin . Check² dh preggy . Sakit pinggang ke apa xda lgsg .

5y trước

Alhamdulillah. Untung lah sis..

Normal je..alhamdulillah sepanjang pregnant sy xde alahan..macam xpregnant pulak..hehe

Normal..jgn risau..mungkin nnti alahan lain pulak myusul..

Tu blm lg tu..masuk 12w..merasa LA panahan alahan..😂

Kalo symptom hamil hilang mmg akn keguguran ke

Normal, kejap ada kejap takde bukan selalu