Naik Flight

Kandungan sy baru berusia 17 minggu.. Boleh naik flight tak? Nak naik flight balik Kedah. Xlarat nak lama2 dalam bus.. Klw dengan flight sejam dh smpai. Share skit kot ada juga moomy to be yg msih naik flight

2 Các câu trả lời

Sye naik flight satu jam klia ke langkawi masa kandungan 4 bln pergi balik. Alhamdulillah ok xde apa. Doc pun bagi naik flight. Kalau kndungan normal, should be no problem utk naik flight

5y trước

Ohh tq.. Sy dh naik bfore ni ke sabah n kedah msa 6 mnggu n 7 mnggu.. Alhamdullilah ok. Cuma ragu2 klw dh 4 bulan boky lg ke naik

Boleh...flight x lama kan

5y trước

1 jam je