sakit belakang

kandungan saya masuk 24 minggu tapi sy sakit belakang. x blh tidur mengiring. adakah ia normal?

4 Các câu trả lời

normal.. sy hritu 20w.. start sakit tulang rusuk kanan.. lps pegi berurut ok dah skrg.. boleh tido dgn selesa.. berurut pun ringan2 je.. tpi ok la.. skrg Alhamdulillah, boleh tido seperti biasa.. klau x sblum ni kena mengiring sbelah kiri shj.. sis boleh try berurut.. cari tukang urut yg sesuai utk ibu mengandung.

Normal sis .. Sye lgi awal pregnt memang dh sakit belakang .. kalau tidur mesti ada bantal belakang sye untuk kurang rasa sakit ..

Yup normal. Banyakkan minum susu. Time tido letak bantal blkg badan.

normal