16 Weeks - Cecair Jernih

Kandungan saya dah masuk 16 weeks. Semasa baring tadi, terasa ada cecair keluar. Cecair tu jernih dan banyak. Perlu ke saya pergi ke klinik atau cecair tu hanya keputihan sahaja? #firstbaby

3 Các câu trả lời

Banyak mcm mana? Cecair yg betul2 cair mcm air atau likat mcm keputihan? Kalau mcm air, warna jernih, takde bau pergi hospital. Takut air ketuban leaking ke. Kalau likat, warna ada kuning2 sikit tu mungkin keputihan. Tapi pergi lah jugak klinik check.

ada bau or gatal²?? sya haritu kena keputihan warna coklat terus pergi hospital kena masuk muncung itik.. tunggu result 6/6 ni dpt dn dpt ubat masuk bawah tu... alhamdulillah kurang sikit....better awk pergi check nnti doktor akan bagi ubat..

Dah pergi hospital ke? Apa cerita sis?