Perlu puasa atau tidak?

Hi.. kandungan saya baru 10 minggu. Saya nak tanya, okay ke baby saya kalau saya terus berpuasa? Saya masih ada alahan. Tak boleh makan nasi. Berbuka dan sahur pun saya kurang makan. Kadang risau juga baby tak cukup nutrient. Boleh share experience?

1 Trả lời

sebaiknya dapatkan nasihat Dr ye puan. kalau Dr kata kandungan puan sihat, InshaAllah boleh puasa. kalau risau, tak perlu puasa. puasa boleh ganti, hilang nyawa tiada ganti.

1y trước

okay. thank you for advice