Normal ke?

Kandungan saya 5 weeks sekarang, normal ke saya rasa sakit bahagian bawah perut? Sakit tu on off. Normal ke ya? Sakit tu macam menekan.

10 Các câu trả lời

Normal sbb rahim nk ngembang nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉pasal penjagaan dlm pantang, pemakanan baby.... Borak santai2 pun boleh https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7 https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

Normal. Nanti baby nak membesar lagi lahhh kerap cramp, tak selesa. As long tak keluar darah apa semua atau kencing sakit sebab risau UTI. Enjoyyy 😁

Normal tu sis.. Rahim awak mula mengembang.. Saya masuk 10weeks baru hilang rasa skit tu.. Lepastu alahan sampai 3bulan😅

normal dear, sbb da ada bby dlm perut, just enjoy ur pregnnt ♥️

sy pun gitu masa awal2 pregnant. rasa mcm senggugut pun ada

Normal sye dlu pun sakit macam sgugut smp laa 6 7w.. 🤗

Normal, rahim sdg bersedia nak membesar utk baby ❤️

Normal sis.. Saya pun rasa bgtu jga

normal sis

normal