Trimester Ketiga.. Najis Hitam😰

Kandungan Pertama.. Nak Tanya Mommy Semua Yang Dalam Ni.. Ada Tak Yang Masok Jaa Trimester 3 Buang Air Besar Colour Hitam.? Sekarang Dah 34weeks.. #seriusnanya

31 Các câu trả lời

sy pun jadi....tpi sy xde mkn iron tablet sbb iron sy dh tggi dlm Bdn xyah mkn dh....

saya dulu dari awal mengandung memang najis hitam sebab kita makan iron tablet

normal TU tpi sy dri awai2 mkn zincofer dh najis itam..mula2 pregnant

Saya dri first trimester mkn iron tablet njis dh hitam , normal la tu

Normal utk ibu pregnant..sy mula2 pregnant pn rasa pelik juga 😂

saya makan zincofer (iron) sejak trimester 2 dan najis jadi hitam

makan maltofer pun najis hitam 😅

saya cirit birit najis pun hitam

normal...sebab ubat iron tu.

Better g check sis.