.

kandungan mau masuk 4 bulan sda. tapi perut still kecil. kenapa tu ya? risau pula :/

24 Các câu trả lời

Sy masok 5 bulan pon perut still kecil.. Blom nampak baby bum🤭🤭🤭

Saya dah 8 bulan ni baru nampak . Itu pun macam org makan banyak je , hihi

5y trước

Orang tgok MCM gemok kn...bila bg thu i menadung la... orang x pcya

Jgn risau .. tu normal sje.. penting baby dlm kndungan sihat..😊

normal sis.. tp sy prefer perut kecik, xlah berat nk jln nnt..

Normal sis , masih awal .. bby bump saya pun lama nak nmpk

4 bulan perut mmg kecik lagi.. 5 bln ke atas baru nampak

Nanti dah 5 6 bulan ke atas baru perut akan nampak 🤗

5y trước

Yup anak pertama mmg mcm tu 😁

Normal ,sy 7 bualn terus ketara nampak baby bump

Saya yg gemok ni, 8bln baru nampak perut.. 😂

xpe sis janji baby sihat alhamdullilah