Perut memulas dan cirit air

Kandungan ke 20 minggu. Saya mengalami sakit kepala dan perut memulas. Dan diikuti dgn demam panas . Lepas demam dah reda . Pening dan badan lesu . Perut memulas dan mula cirit birit air. Saya dah pergi ke doktor . Doktor kata keracunan makanan. Tp masih memulas dan cirit birit walaupun makan ubat doktor . Ada ibu ibu yg tahu tips? Boleh ke makan pil chi ki teon

2 Các câu trả lời

Pandangan I, lebih baik elakkan pil chi kit tu. Kadang2, kena tahan dan bersabar hingga cirit habis untuk get rid of the food poisoning. Air kelapa tu suggestion bagus untuk replenish electrolytes, boleh try juga ors.

Minum air kelapa tapi berpada2