Darah lepas bersama

Kandungan dh 17 minggu selama ni bersama suami tak penah darah. Tapi tadi darah. Banyak juga sampai suami cuci ade darah yg panjang (macam period). Normal ke mcm tu?

5 Các câu trả lời

sy dlu mcm tu juga tp x la banyak sgt darah.setumpok ja tp sy isaw juga.sy pg jmpa doktor dia suruh bhti brsama dgn suami dlu n bg ubt kuat rahim alhamdulillah kandungan sy slmt..

Klu mcm sy dulu lepas darah berlendir panjang2 tu mmg tanda gugur sis.. terus ke pac klu makin sakit.. mula2 keluar darah xsakit tp lama2 makin sakit dan darah memancut..

Not normal . Rhtkn dlu brsama klau mcm tu, cek dn dptkn rwtan ..

Gi check doc sis. Stop bersama dulu.

luka kt dlm kot...cuba mnitor