Mommy muda

Kandungan dah sebulan tp masi mual² pening berat bdn pun trun muka pn naik jerawat ?sengsara jg lah mengidam anak pertama ni agak memilih mknan semua xde selera gestrik pun menjadi² sebab sllu munta ? Tngok ayam goreng ke masak kicap ke trus rsa loya? trhidu bau bdn suami pn trus munta... X tahu smpai bla bgni... Mommy² yg tnga pregi tu smpai brpa lma bru hilang... Rsa mual² dn pning

20 Các câu trả lời

same mcm sy.. sy skrg sudah 10 weeks. alahan pening dan mual da kurang.. cume bau goreng2 xboleh lagi..

normal tu.. saya 18week pun masih teruk alahan.. atas masing2.. ada smpai bersalin..

5y trước

Geng org morning sickness ,kita all the day sickness 😘

Sama jgk.. kekdg bau mkn pn nk termuntah..kandungan sy dh 2 bln lbh☺

5y trước

Ya sengsara jgk la..msuk ja mkn abis kluar semua.. minum susu je utk tmbh tenaga

Dua anak sy yg sebelum ni lg lah sampai ke dlm labour room still muntah2

Smpai bersalin mual n alahan.. Haha

Sy sampai 11 weeks makin kurang..

25 weeks baru hilang 😂🤣

Saya sampai 3 bulan je .

5bulan bru hbs alahan..

Sye smpai 3 bulan😅