keluar darah

kandungan dah msuk 8minggu.. tp msih kluar darah.. rasa mcm dtg bulan plak.. ad g hspital tp dktor x bagi apa2 penerangan.. minggu dpan bru nk buka buku pink

1 Trả lời

Hatihati banyak kan rehat asid folid jangan tinggal...kalau permulaan ngandung dah keluar darah kena banyak rehat....takut baby tak kuat dan kantung boleh jatuh bilabila masa jee...Apa pun semoga dipermudahkan urusan awak 💪🏻🙂 jaga rezeki baikbaik ae 😇

5y trước

Tq sis