Kandungan 11minggu

Kandungan dah masuk minggu ke 11, mual makin teruk. Selau muntah angin dengan muntah gastrik juice. Normal ke? Kerja kadang langsung tak dapat focus sebab badan rasa lemah. Ada suggestion nak makan vitamin apa?

1 Trả lời

kena kerap makan tu...makan dalam kuantiti yang sikit2 ..macam sy dua jam lps makan makanan berat memang akan angin dan rasa lapar..so sy akan ambil buah ke bskut ke....nanti lama2 badan akan okey ....