kandungan 32 weeks

kandungan dah 32 weeks tapi baby belum pusing ke bawa lagi 🥺 dokter kata kalau kepala baby tak pusing kebawah maybe akan czer lagu , sebab saya kandungkan sekarang anak kedua . anak pertama tu czer , mudah2an dlm masa terdekat baby pusing , sy ingin cuba bersalin normal smoga allah permudahkan amin

2 Các câu trả lời

sis saya sama macam awak...dokter kata tunggu 36 minggu kalau dia tak pusing...saya anak ke 3..tapi betul ke czer 36 week?

6mo trước

dia bukan csec 36w, tapi 36w tu kalau baby tak pusing lagi, selalunya lepas tu payah dah nak pusing, sebab space makin sempit. nanti dalam range 37-40w tu dia akan csec.

jaga posture. boleh search di yt "spinning babies". banyak yg ajar cara nak bagi baby pusing & masuk laluan.

6mo trước

trimksih sis