Bleeding macam period tanda apa?

Kandungan baru cecah 7minggu, normal ke kalau bleeding macam period tu? So far scan okay, cuma Dr kata kantung nampak tak cantik. Bukan bentuk bulat, macam ada tanda threatened misscarriage. Dr bagi ubat kuat rahim. Dulu anak first sama juga kandungan nak cecah 7 minggu tapi spotting je, not bleeding dan Alhamdulillah normal hingga akhirnya. Kot siapa yg ada pengalaman macamni boleh suggest pendapat tak 🥺😢 #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

Tak normal sbnrnya klu dh bleeding mcm period. Tmbh kntung dh x cantik.