Ada tak mummy kt sni punya pengalaman seperti saya..???mohon share ye...saya rasa keliru & takut....

Kandungan baru 8w4d..baru buka buku pink & 2 org nurse cam pelik kandungan dh dpt rasa (nurse rasa dgn tangan) dah scan dgn hospital tp dktr ckp kecik sgt..sy gemok 85kg,nurse ckp biasa nye kulit perut tebal 8w xnmpk timbul sb msh kcl tp sy sudah nampak & dapat rase dgn tgn,cam terlajak tarikh sb bby cam dh bsr,degup jntung pn dh boleh dgr...rmai ckp perut sy dh mcm sarat sgt bsr nye,tp memang last period sy bln 1...ada x mummy pengalaman mcm ni,...mgu dpn bru jmpe doktor utk kepastian scan brpe W...#ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

berat sya lebih kurang je dgan sis 80 , scan @7w nampak je heartbeat kantung n bby semua. Alhamdulillah. Tapi bby bump sya still x nmpak sgt laa even da 15w skrg😅 sbab nmpak mcm buncit je lagi. maybe 7/6 bulan t bru nmpak sbab bdan sya berisi skit.

4y trước

yke..sy nurse cam pelik bru 8w perut dh nmpk..

a