kandungan 37 minggu

Kandungam 37 minggu mual dan muntah adakah normal?

59 Các câu trả lời

samalah sy.. saya dari start trimester ke-3 kena balik dh.. sampai la skrg 37 minggu ni.. kdg2 masuk makan abis keluar balik.

bagi saya normal.. saya pregnant anak pertama merasai mcm puan rasa.. kdang2 muntah tue kuar Just Air je

Sama pagi mkn boleh mkn dua biji kuih ja , lpastu rasa loya jaaa , tulang pelvis sakit , baby mgeras juga kdg2 .

samela ngan saya,37 minggu,loya setiap ari,mkn pun dh x lalu,skt celah kangkang

2y trước

sama lah kita sis..

Sama lh sis.. Sya pun mual2 jg ni😌 rasanya tk lama nk beranak dh ni😀

saya p skg 37w 3d tiba² balik² muntah dan loya😓.mlm tak tidur balik² terbangun.

sama la dengan saya..sekarang ni saya kerap cirit birit..lepas tu rse perut memulas dgn berangin

normal. msa ni morningsickness dtg blik.

hello.. sa mau tanya ba kalau baby kurg gerak trus p hospital ka?

2y trước

haah trus ke hospital klu bby kurang gerak..risau bby lemas ke dlm perut

normal sbb badan dah prepare untuk bersalin. rasa mengeras tapi tak sakit pun dah normal.