kandungan 37 minggu

Kandungam 37 minggu mual dan muntah adakah normal?

57 Các câu trả lời

xtahu normal ke x tapi sekarang tengah hadap .Pagi tadi mula loya n muntah pakej cirit birit sekali..Rasa penat sangat tapi xad tanda ap2 lagi

2y trước

saya Pon Sama jugak tpi sy mkn Pisang dgn air yakub alhamdulilah mual cirit Brit muntah da tkde

hi, sya pengguna baru, hamil anak kedua. mau tanya normal ka sakit2 pinggng belah kanan je, pas tu sakit belakang denyut2 cam tu. 37 minggu. klu ikut due scan dah 38w da. so, confuse juga ni. tq share.🤗🥰 dah lupa2 ingat masa aank prtama 3 thun jarak

2y trước

sama lah saya pon ank ke dua rasa mcm tu jugk

saya 37 Minggu d bwah prut kerap skit miss v pun selalu juga skit kdang sya rasa pintu miss v pun mcm dah nak terbuka sya risau bidan pun jauh suami pula krja sya satu orang ja d rumah sya harap telefon shja nii bidan pesan klau dah nak pecah ketuban call dia

37minggu.. normal ke rasa perut mengeras & sakit bahagian celah peha (kelengkang)?

2y trước

saya TGH alami kejap2 DTG sakit celah kangkang..Dr ckp normal sbb bby turun ...

sama.. 37 week.. jd loya.. klau btul dh nk bsalin, ayuh la kita bsedia bsama2.. hehehe

sama dgn sy jg sis...hr ni admit wad bersalin...GDM jd kn msuk awal wad ...doakan sy ya kwn2 dipermudahkan bersalin,☺️☺️☺️

3y trước

sis brpa week dh? mudah2 bersalin ye slmt ibu dn baby

normal Kali ar..sy bkn stkat mual2,tmbah slera mkn mcm nak mengidam blk pun Ada🤭

2y trước

haha sama la normal.mual

yer samelaa...mual lOya nk muntah,kene mkn asam nk bgi lega sikit..mkn pOn daa kurang xmcm sebelOm nie

2y trước

Sama la sy..nk masuk 38w xda selera mkn, bubur ayam je boleh telan. kadang rasa mual loya tp x muntah.. semoga dipermudahkan urusan bersalin mommy semua 😘

harini muntah dua kali . tanda belum ada lagi ☹️ trauma lah nak hadap muntah² balik ni 😭 baru ja berat badan naik 😅 harap bby sihat selalu dlm perut ni amiin 🥹🤲🏻

Normal..tu pun slah satu tanda nak bersalin makin dekat