trimester pertama boleh makan ketam?

kandung sy masuk 6 week dah boleh tak makan ketam di trimester pertama ni?

4 Các câu trả lời

Saya taktahu pun takboleh makan ketam, baru baru ni saya makan shell out dengan MIL, selalu dia yang jaga makan saya pantang larang makan itu ini. Takde pula dia tegur saya pasal makan ketam. Tapi Alhamdulillah dua hari lepas saya baru checkup 13 minggu. Doktor cakap takde apa apa masalah. Hb okey tekanan darah ok. Selamat

memang tak boleh makan ke, mertua sy tada ckp pape pun tak boleh, awal 7week lg sy dh mkn

saya dri awal smpai skrg nk msk 5bulan xsntuh lg ketam..

saya 5w makan jer ketam tp x banyak la hehe 😊