Selamat Hari Ray Aidiladha

Kami di theAsianparent Malaysia mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha buat seluruh umat Islam. Semoga segala ibadah kalian diterima oleh-Nya. Amin..🤲🏻 #theasianparentmy

Selamat Hari Ray Aidiladha
6 Các câu trả lời

assalamualaikum selamat hari raya aidiladha maaf zahir batin pada semua yang mengenali diri ini secara langsung dan tidak langsung.hrp dpt memaafkn sy dunia n akhirat..mg kita sntiasa d lindungiNya ..Allahuma aamiin..mg cpt la covid ni berlalu pergi..Allahuma aamiin Ya Mujib

Aamiin ya rabbal alamin Selamat Hari Raya Aidiladha ❤️

salam aidiladha untuk semua warga TAP

selamat hari raya Aidiladha 🌼

selamat hri raya semua❤️

Selamat hari raya aidil adha