air kelapa pandan

Kalo mcm Sy nie dh 21 w boleh ke minum air kelapa..sbb teringin...

18 Các câu trả lời

Sy simpan dulu hasrat nk minum.. Tunggu msuk 6-7 bulan baru nk minum.. Sbb kwan2 pun byk bg nasihat mcm tu..

Dr Amalina dan Dr Imelda kata tak ada masalah pun kalau preggy mom nak minum air kelapa. Banyak khasiatnya.

5y trước

But its depend sis pd bdn msing2 mcm mana.. doc hanya bg pendapat ja mmg xslh blh minum tp stiap org penerimaan bdnnya adalah berbeza.. nti kata blh.. tup2 dia nya bdn xbpe nk ok lepas minum.... nti jd sebaliknya... Jadi kita nak slhkan sapa? Menyesal kemudian tak bguna.. yang merana nti badan nya dia.. yg bg pendapat? Tak alami apa2

Ada org minum perut meragam ad yg minum ok ja. Jd lain bdan lain penerimaan n kesan. 😅

Boleh. Tpi tgok org. Ade yg ok, ade yg x... So bole try n error

Boleh je minum sis, tapi berpada pada pengambilan nya.

It depends

Boleh