Saya makan buah Oren hari2 ok je, tapi Hari ini Sy muntah balik sebab sy ambil ubat folid acid ,

Kalau x ambil ubat folid acid takpe ke? Mommy's

2 Các câu trả lời

Folic acid ni vitamin paling penting masa pregnant. Tapi kalau mommy muntah lepas makan folic acid, cuba beritahu doktor / nurse masa check up kalau boleh tukar ubat lain yg masih ada kandungan folic acid. Semoga dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni ye mommy. Moga selamat semuanya. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y trước

You're most welcome 😉

asid folic penting yunk

3y trước

wc yunk