makan panadol

Kalau utk hilangkan morning sickness nie boleh makan panadol/paracetamol x? Atau ada ubat lain khas utk morning sickness nie..

9 Các câu trả lời

me, setiap kli suami peluk, hlg sume morning sickness.. 😅 tp 2 la.. LDR, jmpe seminggu skali je.. 😌😌 now 25w, still ad morning sickness.. tp da kurg.. 😁

5y trước

😂😂 jenuh la cam tu

ubat nya redha jela sis 🤣 sy dulu doc ad gak bg ubt tahan muntah ni tp tk jalan jgk.. so just enjoy pregnancy je.. gituuuu 😘

sama mcm sy , sampai berapa kali pegi klinik doc bg ubat yg sama je.. mmg kne redha dan tahan jela.. tidur je kalau pening sgt🤣

Jgn amik ubat sebarangan sis. Dah mmg alahan tu. Akan hilang sendiri tiba masanya cuma perlu sabar

5y trước

Sama2

Takde ubat pun sebenarnya sis. Kena bersabar je. Kalau makan pun, tak tahu boleh hilang ke tak 😅

5y trước

Iya 😂

morning sickness x ubat kena rehat bnyk2 n bersabar ja ..

5y trước

Baik 😂

Xboleh mkn sebarang ubat ..refer dr

Takde..ubat nye..rehat..tido je..😅

5y trước

😂😂

My DR. gave tablet veloxin