Nak bertanya,

Kalau usia kandungan dah mencecah 26weeks dan masih belum buat buku pink sebabnya anak luar nikah, macam mana ya? Masih boleh ke nak buat buku pink tu. Saya keliru 😢 mohon bagi pendapat....

2 Các câu trả lời

Boleh je sis .. jgn biarkan kandungn tu membesar tanpa dipantau... better sis pergi buka buku pink scepat mngkin ...

4y trước

Oh ye? Semoga selamat bersalin ye awak. Semoga mama dan baby sihat....

Boleh, pergi je cek, kita kena tahu status kesihatan baby dan kesihatan kita