Tidur mengiring 6 minggu

Kalau usia kandungan 6 minggu boleh ke tidur mengiring kanan dan kiri?? Atau kene baring terlentang sahaja??#firstbaby #jangandibully

2 Các câu trả lời

memang bagus tido mengiring Kiri or kanan untuk melancarkan perjalanan darah. pregnant tak elok tido terlentang lama-lama. Takut baby lemas. Baca dan gali tips dalam Asian Parents ni. Banyak info berguna. Saya pun first baby jugak. 🥰

mmg sunnah tidur mengiring ke kanan 🤗 tp bila mengandung bergantungpada mommy utk kiri @ kanan instead of telentang