Upt samar sangat sangat sangat

Kalau upt samar sangat2 ni maksudnya kandungan kita masih baru ke? Kena tenung lama baru nampak T line tu😅...sebelum ni pernah chemical pregnancy....selalunya berapa minggu selepas upt positive ye baru boleh pergi confirmkan pregnancy di klinik swasta? Saya irregular period, jadi susah sikit nak kira weeks🥹 #pleasehelp #firstbaby #firstmom #bantusharing #seriusnanya

6 Các câu trả lời

kalau irregular period biasanya doktor akan agak tumbesaran baby melalui ukuran kantung time scan. Yg regular period pun mmg tumbesaran baby awal² ni doc akan tgk dari ukuran kantung cuma bezanya yg regular mmg tumbesaran baby dlm scan & dlm kalendar period dia sama la. Mcm tu. Utk confirmation pregnancy pulak kalau nk selamat awk tunggu dulu UPT awk sendiri makin terang. Try test balik dlm 2 3 hari. If makin terang tp awk still ragu² blh ke klinik utk doktor sahkan kehamilan awk. Mgkn time tu doc akan scan sekali. masa tu nmpk la rahim awk mula menebal & kalau ada rezeki terus blh nampak kantung. Selain tu kebaikan scan masa confirmation pregnancy ni adalah utk kita tgk & tahu samada penempelan yg berlaku tu dlm rahim ke luar rahim

10mo trước

Ooo ok faham...terima kasih banyak ye sbb explain🥰

Kalau masih samar sgt sgt try test lagi setiap 48jam sampai double line makin terang. Kalau masih samar sgt takut g clinic upt clinic masih negative. Yg samar2 sgt ni kdg boleh jadi upt strip error juga. Sbb tu kena pastikan double line samar yg terang tak perlu tenung lama2

10mo trước

Ok baik puan, terima kasih respond🥰

8minggu dah boleh nampak heartbeat biasanya.. sebelum pegi scan minum air banyak2.. tapi kalau irregular period, tnggu line dah terang baru pegi scan..

10mo trước

Ok puan, terima kasih🥰...saya pon risau nak pegi scan dalam waktu terdekat ni, nanti tak nampak apa2 kita plak yg panik

klu dari last period dh brp week?

10mo trước

8 minggu...first day last period saya 29/9/2023

Boleh up kt sini tak upt tu

10mo trước

kalau upt 6mm by norsinaryahya tu kalau line dia naik warna pink baru positif sis..saya daa banyak kali daa kena..x ngandung pom tp naik double line pudar sgt2 sampai kena tenung br nampak..ramai y bertanya dlm asian parent ni mcm tu..upt 6mm tu lah🥲sis cuba try upt jenama lain pulak

maybe masih baru