Due date bulan 12

kalau tengok post post sini .. banyak yg share share .. saya 1first baby .. setakat ni biar banyak sakit itu ini ..it normal .. pembawaan .. jgn terlampau fikir apa org cakap .. kita banyakkn berdoa buat kerja ringan2 saja .. jgn terlampau fikir badan tk sihat .. si baby nnt ikut mcm mama dia lemas !! 😅 so apa yg penting setiap kali bangun ambil terus air putih minum buat excise sikit longar badan sikit and positive ..Allah sentiasa dengan kita sampai saat nak bersalin Amin !! you can do it mommei !! 💪👊 #1firstbaby #excited #positive #1stimemom

1 Trả lời

Yeayy.. You can do it 💪🏻💪🏻💪🏻. Positive as always. Aamiin 🤲🏻. Mesti dah bersalinkan sekarang, sebab due date bulan 12,tapi saya baru baca post ni bulan 2. Apa2 pun tahniah ye 👏🏻👏🏻😍 #TAPsupermoms #TAPactiveusers