Bukan jenis makan sayur

Kalau tak makan sayur. It fine or not if kita gantikan dgn makan buah ? Help.

4 Các câu trả lời

Takut sembelit nanti . Mengandung ni senang sembelit , dalam pantang pun susah nak berak . Lagi pun orang cakap tak elok kalau tak berak berhari hari , nanti darah tak tukar darah baru . Masa saya pantang , dah makan sayur banyak buah banyak pun still susah nak berak . Makan je , rasa dia tak de lah teruk mana pun . Dulu masa saya kecil pun saya tak makan sayur tapi bila dah besar saya fikir nanti satu hari saya pun akan jadi mak , macam mana anak saya nak makan sayur kalau saya tak makan , lepas tu baru saya makan semua sayur

5y trước

Good idea sis! Sy mkn sayur terung(pajeri je) bendi, kangkung, petola itu je sis😂 yg lain jenuh telan😌😌

Yaa. Byk mkn buah tmbikai , jambu btu , angr hjau

5y trước

Ok tq sis :))

Ada banyak sayur lagi yg sis boleh makan.

Yes its fine 🙂