skip

kalau sehari dua terskip makan ubat folic acid boleh ke? tp banyak makan sayur

12 Các câu trả lời

Better makan sis, kalau sis selalu lupa. Sis boleh set jam dalam handfon tu. Setiap hari sis set la jam. Bila bunyi makan la folic asid.

saya pun kadang terskip jugak sebab terlupa. inshaAllah takde pape. cuma makanan biar seimbang ye.

Klau mcm sya kalau skip stu hari, hari slpas tu sya mkan 2 bji utk ganti yg skip. Heheh

Kalau boleh awak cuba set time makan asid folik ya? Ntuk tumbesaran baby, spinal cord dia

5y trước

baru skip 2 hari tibe2 ubat hilang 😂 hehe ok lepasni mmg akn mkn

Sehari jela sis...kalu smpai bnyak hari xleh taw..smoga dmudhkn sis. Ya..

Xde masalah kalau terskip, bila ingat tu mkn la. ☺️

Better elakkan dari terskip.

Its ok, just continue eating

better mkn utk ank..

Lain kali jgn skip