ingin tahu

kalau sakit kt area breast ase mcm berdenyut2 dah nk masuk 3hari , skit pinggang, cramp , sakit bawah perut ( mcm sengugut x sengugut gtu ) , tu tanda mengandung ke ?? atau tu hormon ?? ..

19 Các câu trả lời

Hormon... Tapi Cuba check upt, mana tau rezki. 😊 Semoga dipermudahkan segala urusan

5y trước

ok sis .. xcek lagi upt .. nervous nk cek .. hehehe .. lgpun period bulan lpas lewat 5hari lpas tu 3hari je dtg ..

Sama lah sis.. dh boleh standby upt kalau dh lepas peod.. hehe

5y trước

iye ke ? sis mcm sy jgk ke ??

Kalau sy sblm tau prgnt perut cramp rasa mcm nk snggut..

5y trước

#terus

Sy seblm nk tau mngdung jdy mcm tu lah..

boleh jadi peknen sebab saya pun mcm tu

All my first signs 😂😂 goodluck

Simptom period & pregnant. Check upt sis.

5y trước

Maybe sis pregnant kot.

Boleh try cek dlu sis...

Boleh cek utk confirm.