Twins sydrome

Kalau pregnant twins. Lepastu 1kantung kosong dan 1 lagi ada baby. Cemana eh #bantujawab

2 Các câu trả lời

Vanishing Twins. Kakak saya pernah. Masa first scan nampak 2 kantung. Tapi satu ada blipping satu takde blipping. Bila scan kali ke dua kantung yang takde blipping tu size makin kecik. Doc dia cakap lagi satu baby tak jadi. So dia akan kecut dan hilang sendiri.

3mo trước

ohh yeke. hmm thanks