Pimples on pregnancy!

Kalau pregnant memang akan keluar hormone pimples ya? Is there any way how to overcome these pimples or do we usually just let it be or is it incurable? ?

4 Các câu trả lời

yup. sy pn tumbuh jerawat jugak ms pregnant. muka + belakang badan. lama2 akan hilang. jgn guna produk anti jerawat sebb kandungan produk2 tu x sesuai tuk oreggy mami. boleh google tuk tauk bahan ape.. sy cuma gunakan pelembab safi + pencuci muka safi je spnjg preggy. alhamdulillah okay skit. jerawat kat badan pupak hilang kejap ms trim kedua2. hujung2 nk bsalin dlm minggu ke 37 camtu, naik smula😅😅. skrg lepas bsalin, smua dh slow down. pelan2 hilang. hehe. nothing tonworry much mommy. cuma kita je la rs x selesa n low self esteem.. hehehe

Yup2 me too.. tapi Alhamdulillah jerawat kan bdn bukan kt muka.. rasanya mmg symptom pregnancy 😊

Lepas bersalin hilang... Tp for now bertabahlah... 😅