placenta previa

Kalau placenta previa memang kena tahan wad ke 3rd trimester? Walaupun takde bleeding atau sakit

2 Các câu trả lời

Ikut tahap sis. Hritu sya admit sbb tahap 1. Bhya sbb uri tu tutup jln baby klua. So, prlu pmntauan dr doc. Klau x ok, mgkn kna ceaser. Kes sya pula, uri dh naik atas & dbnarkan klua. Tggal 1w lgi nak deliver. ☺☺

5y trước

Uri naik masa week berapa?

Ya.. anytime blh tekeluar tu plasenta.. bahaya..

5y trước

Takutnya. Haritu masa detail scan 20week placenta dekat tepi. Dr tak cakap pulak type apa. Harap2 next checkup naik la