Travel - Minta pencerahan. Kita perlu dapatkan surat Dr ke kalau nak naik flight?

Kalau perlu, min dari week ke berapa?

2 Các câu trả lời

Sy baru fly AA haritu & sy baru 20 weeks, masih boleh lg fly. cuma kalau 28-34w kena ada surat dr, 35w dh tak boleh fly. kalau fly luar negara kena declare & sebaiknya bawak surat dr sbb sy fly dari vietnam dia mintak surat dr.

2y trước

Okay sis, thank you. 🌸

perlu call airlines yg kamu tempah tiket tu. tp rasanya x perlu sbb risiko atas diri sendiri. cuma mgkin 28 weeks above je dia dah x galakkan