Sudocrem. Tolong bantu saya

Kalau pakai sudocream mmg kulit akan mngelupas ke? Anak ruam teruk. Tlg bantu sy. Bila pakai bepanthen .nampak basah tp still merah2.. hurmmm . Stress la..kesian anak

7 Các câu trả lời

saya pakai Bzu Bzu Cooling Powder. mmg elok dan berkesan utk nappy area anak saya. letak sekali esok terus elok merah2 tu.

8mo trước

saya pun pakai, hilang rash dkt ontot dia

sy x pkai krim..just gune mandian Tasneem..kulit bb licin lembut dah xde ruam

mungkin anak puan tak sesuai. anak saya pakai sekali je dah ok. letak sikit je.

terima kasih semua. ruam anak sy alhamdulillah dh beransur pulih

Saya pakai centaphil nappy cream elok tak basah sangat

pakai sebamed diaper cream / cetaphil. dua2 bagus

pkai vaselin pink mmg xda ruam