Buka buku pink

Hi, kalau nak buka buku pink (anak first), mmg perlu call kk dulu atau boleh walk in? Kalau boleh walk in ada hari2 tertentu ke yg bleh dtg?

22 Các câu trả lời

sy aritu buke pink bru 5w terus walk in last2 nurse suruh balik sbb penuh dh esok bru blh bke buku pink plk

Mcm sy. Call dulu KK cakap nak buat buku pink. Lepas seminggu, ada nurse wasap cakap suruh datang ☺️

Hai nak tanya sape2 dlm ni yg ade masalah baby kecil sedangkan dh makan folic acid x pernah tggal..

call dulu la. macam sy trus walk in. tp nurse kata tgu nnti dia wsp bg tsrikh buka buku pink

Kne call dlu.. nti diorg bg date appntmnt.. mmg ade hari2 tertentu sbb tu kne call dlu 🙂

selalunya kne call kk berdekatan dlu tuk book app. once dh dpt tarikh bru g buka buku pink.

Saya walk in je kk pastu dorg terus bagi tarikh. Yg penting kena igt bila last period

Kalau di tempat sy kena call… walkin pon mereka akan bg tarikh buka buku.

Call or walk in boleh je. Nanti nurse bagi tarikh hari apa kena datang

Klau dulu walk in jea,,skrg kna call da buat appoiment