nak tanya

Kalau najis baby umur 1 tahun warna kelabu dan keras normal ke tidak?

8 Các câu trả lời

sya bby kena sembelit sbb x suka minum air putih, msa mkn ja dia mnum tu pun sikit 🥺bg makan buah pun dia berak jarak seminggu, tdi sya pujuk bg mnum air putih, dptlh hbs 1/2 auns utk permulaan.. syukur da berak, cuma tahi dia keras mcm tanah liat lps tu ada darah sikit dkt tahi tu 🥺🥺 dia merengek smpi merah muka msa nk berak tu, 😭😭 risau darah tu

tak normal. anak sy dulu macam tu. baik refer doktor secepat yang mungkin.

2y trước

boleh tahu sebab apa jadi mcm tu ye dr pengalaman puan? ank sy pun pernah..

najis bby umo 1 taon..masih cecair ke atau dah berketul² ye?

2y trước

bby sy 1tahun ni berak cecair lagi ni.risau cirit birit je

tidak normal kurang zat atau problem usus..kena jumpa pakar

Kelabu ni berkaitan usus.. Blh bwk dia jumpa doc.

Byk bg baby mnum air.

tak normal

taknormal