Susu

Kalau minum susu Fernleaf sesuai x smasa preggy?? Tkut kandungan gula dlm susu Fernleaf tggi..

13 Các câu trả lời

Sy gmd... Jumpa pakar pemakanan... So dia suggest susu low fat...semua susu utk pregnant Ada gula...lagi2 susu anmum for mommy tu... lagi banyak kandungan gula. Try beli sunlac ... sedap jgk... Susu hospital kerajaan

sy minum fernleaf jg tp x letak gula sbb x suka minum yg ade rasa bergula. sy letak 2sudu besar pun cukup😅

5y trước

sy x rase dy manis. maybe sbb sy letak byk air kot 😆

Sy xpnh minum susu tu..tp pnh minum frisomum je .so far ok susu sy minum tu. Xde alami gdm

Saya minum fernleaf.. ok sngt.. kene ngn tekak.. so far fernleaf tk tnggi gula.. hb pon ok

Fernleaf tak manis.. Agak tawar bg sy 😂 hihi trpaksa jgk minum

Nurse gtaw ari tu bole je..fernleaf..nespray ke..dutch lady bole je..

Fernleaf full cream xdak gula..

Xpe .. ssusu fernleaf ok jgk.. and sedap

Beli yg full cream sis

Sy minum nespray😋😋