Keliru dengan upt sendiri dengan upt klinik

Kalau mcm ni , pregnant ke yea.. dah delay period 6 hari… 09 hb tu ade g klinik tapi mase diorg buat test upt tu kabur sangat.. tapi bile test gune upt sendri pekat pulak dia naik… kalau ikut pengiraan 5 week 3 hari dah… risau..

Keliru dengan upt sendiri dengan upt klinik
8 Các câu trả lời

even kbur pun tetap +ve pregnant https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

tahniah siss https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

Da boleh gi scan sis. Sy masa kandungan 5 weeks 3 days da scan dekat swasta, utk pengesahan kandungan dlm rahim. Masa tu da nampak kantung dlm rahim tp kecik lg.

Clearblue paling accurate detect hcg. Dekat klinik tu selalunya guna upt yg biasa. Walaupun samar tetap positif sis, tahniah ya !

Saya week 5 terang mcm sis dah pakai dip n tell tu, n saya ada bleeding trus ke KK, and KK double confirm and mmg positif.

Ni dh +ve tp terlalu awl awk ke klinik utk check. Usually pergi klinik 6w keatas sbb klu pegi awal kantung xbrp nmpk.

Chek klinik to naik Double line tak... kalau naik Double Line tapi samar insyallah ada to

awk pegi 8week inshallah dh blh nampak semua