Sye sekrg 5 Bln 3 minggu. Berat masa hamil 80 Dan sekarang 83.5 Tapi berat saya turun naik.

Kalau MCM ni normal ke? Ada tak yg lain MCM sye? Risau

1 Trả lời

sis sama mcm sye...sye booking 63kg.. week 20 bru 64.5kg.. trun naik...biasa nurse akn monitor...dc pn akn minitor.. klu sye ade diabetis.. dn kemungkinan faktor ubat.. sis kne dptkn pndngn doc.. klu doc scan berat bby betul dngn mnggu kehamilan...sis xperlu rsau

2y trước

saya bila berat xnaik...sye makn dh xikut sukatan diabetic.. ambil lebih sedikit.. ni dh mula naik...sye bernasib baik dg xee alahan.. sye harap sis pn dimudahkn nt segala urusan...