Kantung ada 2

Kalau macamni 2 kantung ke. Pergi check kk sbb ada bleeding. Then doc tengok macam ada 2 kantung. Kandungan baru 7 weeks. Kalau pregnant twin macamni ke. Tapi doc suruh datang scan semula lagi 2 weeks. Tak ready nak ada tein. Mengandung ni pun husband macam tak terima dia cakap dah tak nak ada anak dengan sy 😔

Kantung ada 2
5 Các câu trả lời

𝒎𝒄𝒎 𝒔𝒚 𝒅𝒖𝒍𝒖 .. 𝒕𝒘𝒊𝒏 𝒙𝒋𝒅𝒊 .. 𝒃𝒍𝒆𝒆𝒅𝒊𝒏𝒈 𝒋𝒖𝒈𝒂 .. 𝒔𝒄𝒂𝒏 𝒔𝒕𝒖 𝒌𝒂𝒏𝒕𝒖𝒏𝒈 𝒅𝒉 𝒌𝒔𝒐𝒏𝒈 ..𝒕𝒊𝒏𝒈𝒈𝒂𝒍 𝒔𝒂𝒕𝒖 𝒋𝒆 .. 𝒌𝒖𝒂𝒕𝒌𝒂𝒏 𝒉𝒂𝒕𝒊 𝒔𝒊𝒔 ..𝒌𝒂𝒍𝒂𝒖 𝒔𝒖𝒂𝒎𝒊 𝒙𝒏𝒌 .. 𝒂𝒘𝒌 𝒌𝒆𝒏𝒆 𝒌𝒖𝒂𝒕 .. 𝒑𝒆𝒅𝒖𝒍𝒊𝒌𝒂𝒏 𝒂𝒑𝒂 𝒚𝒈 𝒏𝒆𝒈𝒂𝒕𝒊𝒗𝒆 .. 𝒂𝒅𝒆 𝒉𝒊𝒌𝒎𝒂𝒉 𝒅𝒊𝒔𝒃𝒂𝒍𝒊𝒌 𝑨𝒍𝒍𝒂𝒉 𝒃𝒈𝒊 𝒔𝒊𝒔 𝒑𝒓𝒆𝒈𝒏𝒂𝒏𝒕 𝒍𝒂𝒈𝒊 .. 𝒃𝒂𝒃 𝒔𝒖𝒂𝒎𝒊 ,𝒕𝒐𝒍𝒂𝒌 𝒌𝒆𝒕𝒆𝒑𝒊 ..𝒔𝒚 𝒅𝒐𝒂𝒌𝒂𝒏 𝒔𝒊𝒔 𝒏 𝒃𝒃𝒚 𝒅𝒑𝒓𝒎𝒖𝒅𝒂𝒉𝒌𝒂𝒏 𝒔𝒈𝒂𝒍𝒂 𝒖𝒓𝒖𝒔𝒂𝒏 ..

Untungnya sis kalau dapat twin.. Tkpe sis,, kuatkan semangat walaupun husband kata mcm tu. Sebenarnya ramai lg kt luar sana yg mcm ni. Suami tknak anak dah dsbgnya. Tp insya Allah, Allah akan permudahkan urusan sis kalau betul2 bertawakal dgn Dia. Tak perlu fikir ttg suami kalau betul dia tknak anak. Brgaul dgn org2 yg positif. Seorang ibu ni dia kuat utk anak dia walaupun laki dia tkde kt sisi/atau tak ambik endah. So of course u can do it!

yallah knpa mcm tu? klau tknk ank dngn awak , knapa bersama dngn awak? allhuakbar hncur hti dengar. bkn snng nk dpt twin. ada yg mengandung twin tpi stu gugur. ada yg mengandung twin tpi duadua gugur. klau husbnd tktrima sis trima laa ank darah dgg sis tu. sedih bca mcm ni

1y trước

suami u ada org lain ke sis? ayat ikat tu mcm dia ada org lain. sabar bnyk bnyk sis. jngn bnyk fikir. tu amanah Allah klau suami tknak tkpaa sis u kuatkn semngt jngn lemah dngn suami mcm tu. i doakan u n bby sihat

Best nya sis. Sya dlu pn 2 kntung tpi selepas 8w satu tu stop heartbeat lngsung tda bleeding atau sakit perut. Plhn2 dia hilang, tggl stu sja yg brthn

Sabar ya puan..doa bnyk2 semoga kehadiran baby ni suami brubah mnerima.