Ruam atau eczema?

Kalau macam ni ruam ke eczema ye? Risau la 😭 #firstmom

Ruam atau eczema?
3 Các câu trả lời

Anak saya jadi mcm ni juga haritu lepas naik ruam, jadi lebih kurang mcm ni. Org cakap start dari ruam kalau lama2 boleh jadi eczema. Saya pakaikan macam2 tak surut, last skli beli snowwhitee treatment lotion alhamdulillah dgn izin Allah hilang. Cuba la ya sis 🫶🏻

2y trước

Haritu dah naik ruam, lepastu dah baik. Ni naik balik tu yang risau takot eczema. Btw, thank you sis.

Sis, mcm mane ya keadaan ruam bany? Sbb baby sy pun jadi mcm ni

8mo trước

dr pakar kulit suggest krim ke sabun ke atau jaga pemakanan?

Jumpa doktor kulit untuk kepastian