Pregnant or Not?

Kalau macam ni pregnant ke mummies? #firstmom #ingintahu #bantusharing

Pregnant or Not?
7 Các câu trả lời

ni semua guna urine yg sama ke? yg casette tu mcm nampak ada progression. dip n tell tu kalau depan2 ada warna tak? ke grey? kalau kena teka, saya teka ada ni. tapi sis test semula after 2 hari tau. kalau betul ada, patut makin pekat warna dia. moga murah rezeki 💜

9mo trước

boleh je nak check, cuma kalau scan awal sangat lagi, risau tak nampak apa2 nanti kang jadi makin risau je. selagi tak ada bleeding atau cramp teruk, inshaAllah semua sihat tu. kalau ikut CB tu, sis sekarang 4w. tunggu masuk 8w nanti cantik lah kalau nak gi dating/confirmation scan. tahniah sis 🌹

sy nmpk macam samar sis.. in shaa Allah positive tu dear... take care&have a good rest.. klau sis na lbih yakin sis tnggu lagi sminggu@beberapa hari sis cuba buat upt lagi😊.. sy doakan semoga dipermudahkan segala urusan sis ya

9mo trước

Alhamdulillah sis, tapi belum pergi scan doktor lagi…

Saya nampak samar2 yang dip n tell tu. Nanti lagi 4 hari or seminggu sis repeat balik test upt. For now, sis keep makan folic acid and jaga diri jangan buat kerja berat2

9mo trước

u r welcome dear... alhamdulillah in shaa Allah da positive tu.... yang penting yakin dgn rezeki Allah ... jaga diri leklok.. awal2 kandungan ni fragile taw.. jgn lasak2 ye🥰.. doakan sy jgak moga2 positive pregnant jgak bila buat upt nnty.. 🌹.. semoga dipermudahkan urusan awk didunia&akhirat sis.. allahumma aamiin yaa mujib 🤲

Boleh retest lg bila dh smnggu delay period, test line makin pekat drpd control line. Semoga segala urusan dipermudahkan. 🥰

dah lewat period Ka? nampak macam samar2

9mo trước

alhamdulillah tahniah ,take care

mcm positif tu

Macam adaa..