Positive ke ni ?

Kalau macam ni kira positive ke ? Ya Allah nervousnyaa 🥹 excited tapi takut #ttc ##firstmom ##firstbaby #ingintahu

Positive ke ni ?
20 Các câu trả lời

Alhamdulillah...positif dah tu. Tahniah🥰Jaga diri baik2, jgn angkat berat dan buat kerja berat2. Bykkan rehat. Folic acid jgn lupa mkn tau. Semoga kandungan sihat dan selamat smpai dilahirkan nnt. ☺️

Alhamdulillah, positive dah tu sis. Jaga diri baik² ya ? Jaga makan & minum, jangan buat kerja terlalu lasak sebab kandungan masih baru lagi. Cepat² tau inform dkt kk & book buku pink

Hi tahniah puan😍positive tu hihi . nnt tggu kandungan 6 7minggu utk scan . baby biasa nampak dlm 8minggu ke atas mcm tu . teruskan makan asid folic ye n makan ckup nutrisi❤️

tahniah awak. semoga dipermudahkan urusan awak. nnt 6@7w boleh pergi scan boleh nmpk kantung. nak nampak baby tunggu 8@9w dan keatas. time tu boleh nmpk heartbeat klip2 skali😊

1y trước

sama2 awak. jangan lupa continue makan asid folid sampai awak buka buku pink. selagi xde spotting/bleeding inn shaa allah kandungan awak baik2 sahaja🌻

sy pn excitedd msa dpt positif test after 3months missc . tp kdg sy tkut, tkut bila x dpt jaga betul2 dn brulang . alhamdulillah skg dh 30w ..

masyaAllah Alhamdulillah betul dah tu. baru dalam dua tiga minggu lah tu. masyaAllah tahniah awakk

1y trước

InsyaAllah. tq sis 🥰

skali tgk pun nmpak +ve sis.. tahniah ☺️.. jaga diri baik2 tau jgn buat keja berat bykkan rehat

1y trước

tqq 🥰 insyaAllah

tahniah sis..semoga Allah permudahkan segala urusan sis ye ...brape Hari delay period?

1y trước

aminnn yra.. insyaAllah. x pasti berapa lama. sy period x teratur 🥺 dah lama x period

Masya Allah, tahniah awak😊 dijaga elok elok tau😊 jangan stress, jangan letih

tahniah sis. semoga sis dan baby dlm kandungan sihat dan selamat sehingga bersalin nanti.

1y trước

aminnnn ya rabbb 🤲🏻 tq 🥰