Upt samar

Kalau macam ni dikira positif atau tidak? #firstmom #firstbaby #ingintahu

Upt samar
4 Các câu trả lời

ada niiii sisss 😍. saya seminggu sebelum lewat pun dapat line macamni. tarikh period tepat2 tu check lagi dapat garis terang dah duaduaa

sy pun mcm ni. positif. klau nk kepastian, tggu bbrapa mggu lg n cek semula. InsyaAllah terang line tu nnti. papepun thniah 🥰

mgkin baru lagi tu. dah lewat berapa hr

2y trước

In syaa Allah. Doakan ye.

positif ni..tahniah sis! take care ok.

2y trước

tahniah sis , smaa sy 5tahun tunggu tp tahun lpas ggur genap setahun baru lekat lagi ,