Low lying placenta

Hi, kalau low lying placenta masa 20 weeks boleh drive kereta tak?

3 Các câu trả lời

mcm sy dlu blh je..tp pape puan try tnye doc mcmne.. sbb doc lebih tahu kondisi puan bagaimana .dan kena bykkn bedrest k😉✌🏻mg dpmudahkan segalanya amiin

1y trước

tp kalau dh msuk 30 week sm je.tak berubah jd sm ada doc akan suruh admit awal tuk bedrest dkt hsptl hingga smpai ckup ke tarikh due..atau akan brsalin awal ..depends pd kondisi bby dlm perut mcm mana ms tu lepas pantau guna mesin ctg..kalau bby ok je....bacaaan graph cantik .jd ada peluang tuk brsalin smpai ckup term 9 bulan ..dan juga termasuk jika tak alami perut mengeras kerap kali... jgn risau ..n stress ...just follow je apa doc pakar nasihatkan .in shaa Allah smua akan ok n selamat..always positive k 😉✌🏻mcm sy alhamdulillah anak sy yg lahir prem 34 week tu dh umur 4 tahun dh skrng ni.. kuatkn smgt k✊🏻🔥mg dpmudahkan segalanya amiin

sy pun sama ada low lying placenta. dapat detect masa 16w. risauu. tp mmg kena drive nak g kerja. tawakal n doa je la yang sy mampu.

bnyakkan sujud puan... dgr bole buat uri naik