Ingin tahu

Kalau Kita Tak ingt trikh last period kalau pergi scan dlu sblm buat buku blh tau ka trikh yg btl untuk Kita bg kt nurse nanti??Sy tkot trslp trikh nurse bising plk..

2 Các câu trả lời

Pergi scan swasta nanti kat gambar ada estimated due date (EDD). Dari situ nanti sis backtrack last period sis. Boleh buat anggaran jangkaan bila last period.

kalau x ingt nnti pegi scan dkt swasta. dkt gmbr scan tu ade bgi tau nnti bpe weeks and due date.