Betul ke ???

Kalau kerap buang air besar. Tanda nak bersalin ke ? Ada tk mommy kat sini, ada tanda tanda mcm tu ? Sbb sebelum ni, susah nk membuang. Kadang 2,3 hari baru membuang. Ni dah 2,3 hari ni dalam sehari tu 2,3 kali juga membuang. Ke perut problem eh 😓 #firstbaby

2 Các câu trả lời

dlu anak first cm ni jgk... dh nk brslin mmg krap skit prut brk². ..mlm tu asyk mmbuag je..esok tu dh stat skit2 pstu esok tu bwu beslin huhu

kalau Rasa nk berak tp X keluar Tu antara tanda nk bersalin. kalau lancar je, Belum lg kot