keputihan & sedikit lendir darah

Hi, saya nak tanya. ada sesiapa tahu lendir mcm ni? saya last period 10/8/202 - 16/8/2022 (period ni selepas hampir 2 bulan tak datang). saya dah kahwin 9 bulan & belum ada rezeki mengandung. Sejak lepas kahwin ni period saya jadi tak stabil. kadang2 1bulan @ 2bulan tak dtg period #pleasehelp #ingintahu #pejuanggarisandua #pengantinbaru

keputihan & sedikit lendir darah
10 Các câu trả lời

benda ni lekat atau kita panggil telur ...bnda ni akan berada dalam badan kita selama 3 hari...sis jgn putus asa...pasti ada...nak anak kdua 10tahun tnggu..baru skrg sy dpt..so skrg dh 14 week dgn sy anak sy yg sulung to dh 8tahun umur dia...dengan diberkati Tuhan sis...

2y trước

Ada to sis..sabar..🙂🙂sya mmg doakan sis ada bby..

Saya pun belum mengandung lagi . Dah kahwin 9 bulan juga ..saya doakan semoga kita semua para isteri pejuang 2 garis dikurniakan rezeki mengandung dalam waktu terdekat ini pada tahun ini .. InshaAllah, Aaaminnnnnnn

2y trước

Seronok dengar .saya pun harap ada rezeki mcm sis …doa kan saya ye . Tula kdang2 terlalu fikir nak anak ,takpa lah nk cuba rileks tenang2 ..moga ada rezeki mengandung jugak . InshaAllah .. Terimakasih sis 💕🌹

Cek UPT sis. Kalau hamil kena berjaga-jaga. Saya 10 minggu ada bleeding lendir mcm tu, terus refer hospital. Doc kata threatened miscarriage. Sekarang on ubat kuat rahim. Harini 11minggu 4 hari dah tak de lendir keputihan + darah dah.

2y trước

Saya baru check & jawapan masih negative 🥹 doakan saya ye. Terima kasih

Sy lepas kawin pon period tingtong..xteratur..hormon xstabil..sush nk tentukan masa subur..kena guna opk..sy doakan semoga sis cepat dikurniakan zuriat..

2y trước

Saya pun selalu guna opk. Tapi tak pernah jumpa subur. Rasa mcm give up dah

Sis nanti bitahu awak pregnant ke tak. Saya pun alami yg sama. Utk check upt belum lagi kot. Saya tunggu delay period dulu.

2y trước

I see saya tunggu period delay baru saya check upt hehe

Apa tips utk hamil yer sbb saya sedang merancang nak hamil.Dah 4 bulan kahwin

cek upt https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

2y trước

Saya dah check pagi tadi. Masih negative

Saya pernah jadi mcm ni masa awal2 kehamilan. Sis check la upt manatau reZeki☺️

2y trước

Saya baru check upt pagi tadi. Result -ve 🥹 belum ada rezeki lagi

ɪɴsʏᴀʟʟᴀʜ sʟᴏᴡ2 ᴅᴀʜ ᴛᴏ sɪs... ᴊɢɴ sᴛʀᴇs2 ᴊᴇ

2y trước

Terima kasih mendoakan 😇

doa baik2..insyallah ada

2y trước

Terima kasih mendoakan. Aminn