Cubaan hamil

Kalau irregular period, lewat period sehari dah boleh cek upt ke? Atau kena tunggu delay period seminggu? Thanks in advance🥰 #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #firstmom

9 Các câu trả lời

sis ada pkai opk x? saya pkai cara ni untuk dua kli kehamilan. sis kira try kira kitaran period sis dpt brapa hri. u bersama strt dri cd13-cd14, stop cd 15, trus bersama cd16-cd17,stop cd18,truskn brsama 2hri stop sehri mcm tu smpai seminggu sebelom period. tpi syarat kna kira kitaran haid. normal kitaran haid 28-35hri. untuk cd 13 tu kitaran haid 28hri. fhm tk?

12mo trước

Saya baru belajar pakai opk, tapi belum jumpa lagi waktu subur masa tu...skrg saya tgh period balik...kalau saya kira dari last period bulan lepas 39 hari...nanti saya try lagi utk cycle kalini...nak bersama selalu susah sikit sbb saya dengan husb PJJ🥺

Mcm saya mmg irregular period, tapi saya buat upt 4 hari sblum tarikh nak period, mmg naik line terang. Kalau sis nak buat jugak, guna yg murah je dulu utk tgk, kalau taknak buat tunggu je lg 2-3 hari pun okay

boleh tak ada masalah nak check. kalau irregular selalunya recommended test lepas jangka masa cycle terpanjang sebelum ni. atau kalau sedang TTC boleh test setiap 2 ke 3 minggu

kalau saya period dh lewat sbulan bru saya test ..Yala saya pon period xregular jgk...tp lps sbulan lgsg xdtg...saya cuba test 3x Alhamdulillah double line

saya pun irregular period . bulan lepas lewat 4 hr then period 4 hri je sellu 7 hri . hopefully bulan nii ad berita gembiraa

Saya haid x teratur, 14hri lewat haid baru test upt. Alhamdulillah naik 2 line. Lmp 7/8 💖

kalau sy lewat 2-3 hri dah Terang line.

12mo trước

Terima kasih awak, saya baru je period tadi...belum ada rezeki lagi🥹

up to you. better seminggu 2 minggu la

12mo trước

Terima kasih awak...tapi saya dah period tadi, belum ada rezeki lagi🥹

depends